Om oss

Groth & Persson är ett dansk och svenskt företag som specialiserar sig på produktion och distribution av kvalitetsviner och sprit.

Thomas Persson

Thomas Persson har haft en lång karriär som ICA-köpare. Han startade 1988 och driver nu ICA. stormarknad i Osby, Sverige. Thomas passion för mat och vin har lett honom på otaliga resor runt om i världen, och har därför omfattande kunskap.

Dennis Bach Groth

Dennis Bach Groth bestämde sig 2009 för att flytta till Italien utan anställningstrygghet. Detta ledde till en skolkurs i Arezzo och därefter till mer än tio års erfarenhet inom jordbruks-/vinodlingssektorn i Toscana, Sicilien och slutligen i Veneto. Fram till 2020 arbetade han som försäljningschef för vingården Castello di Roncade i Veneto, vilket ledde till många spännande resor runt om i världen

Historien bak GPwineshop

En vänskapen mellan Thomas och Dennis började 2013 när Thomas och en grupp svenska entreprenörer besökte provinsen Treviso för att lära sig om traditionerna bakom områdets produkter. Turnén inkluderade ett besök på Castello di Roncade vingård, där den dåvarande försäljningschefen Dennis Bach Groth var närvarade.De två grundade företaget Groth & Persson, som förutom att sälja vin driver en vinbar och ger råd till vinproducenter. Tillsammans representerar de en unik kunskap inom sektorn, som har det primära syftet att alltid garantera kunderna de bästa produkterna för rätt pris.
Roncade, där dåvarande försäljningschef dennis Bach Groth var närvarande. De två grundade företaget Gorth &Persson, som förutom att sälja vin driver en vinbar och ger råd till vinmakare. Tillsammans representerar de en unik kunskap inom sektorn, som har det primära syftet att alltid garantera kunderna de bästa produkterna till rätt pris.

Rulla till toppen

Tänk på att du måste vara 20 år för att köpa varor som innehåller alkohol hos Groth & Persson

Är du över 20 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.